Hogyan tudnák visszaregisztrálni ncorera úgy hogy ne töröljenek?
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy töröltek az ncorerol mert hüle fejemmel árultam a meghívót.
Viszont van ismerősöm fent aki tudna küldeni nekem meghívőt,de én attól félek hogy újra törölni fognak.Azt nem tudom hogy mit néznek vagyis hogy minek az ip cimét vagy pl mac cimet. Lehetséges változtatni ezeken?
Probálgattam egy másik torrent oldalon hogy duplán regisztrálok de ott írják hogy "Sajnálom, az IP címedet már használták előtted. Ha úgy gondolod ez nem így van, lépj kapcsolatba velünk!"
Az ip címem megváltozott modem újraindítás után, de akkor ugyan ez fogadott.Szerintem ugyan igy figyelik az ncoron is a felhasználókat tehát nem lesz egyszerű dolgom.
Remélem valamennyire érthető voltam a segítségeteket előre is köszönöm!
MAC címet garantáltan nem, mivel azt nem is láthatják.
Amit ellenőrizhetnek: IP cím, sütik, böngésző azonosító (illetve minden amit a böngésző átküld), e-mail cím.
A modemed újraindításának semmi köze az ip címedhez, azt a szolgáltató adja, nem a modemed.
Töröld a sütiket a böngésződből, és használj ip rejtő programot (pl Hide Ip) amíg a szolgáltató ki nem oszt egy új ip-t és úgy próbáld. És ha ismét tagja vagy az nCore-nak: NE ÁRULJ MEGHÍVÓT WAZZE!
Ja, és egyáltalán nem kell a cookiekat, előzményeket és egyebeket törölni egyszerűen használj inkognitó módot -.-
Ha több érdekel tok Chrome-os plugint ennek könnyeb használatára, de az csak akkor jó, ha sokat használod, különben fölös... Ha érdekel írj egy privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!