Adott egy laptoppal befogott internet (wifin keresztül), azt a befogott internetet kéne továbbosztani LAN kábellel egy wifis routerbe ami továbbosztja! Ez lehetséges? És hogy?
Figyelt kérdés
#internet #router #kábel #internetmegosztás #LAN #megosztás #laptop #wifi #továbboszt #továbbosztani
2013. febr. 19. 14:43
1/4 anonim válasza:
turbó krucifix,ilyent sikeres ember nem csinál,
2/4 P.O.C. válasza:
Ez már az élősködés magasiskolája. :D
AP kliens router kell hozzá, pl. TP-Link TL-WR743ND
3/4 A kérdező kommentje:
Technikai megoldása h lehetséges?
Gondolok erre:
Wifi konfig??
Laptop beállítás??
2013. febr. 19. 17:33
4/4 Tjafhsdfjkefr adfd válasza:
Üdv. Én is ezen gondolkoztam még nem egy szép napon nekem összejött :D méghozzá úgy hogy van a wifi meg a LAN kábel ami kimegy a gépből.A Lan kábelt kösd bele a 'továbbosztó' routerbe majd bemész a csatlakozásba, ott van olyan hogy
-Vezeték nélküli hálózati kapcsolat;
-Helyi kapcsolat
Namost, ezeket egyszerre kijelölöd és jobb klikk hídkapcsolat.Ennyi, nekem így ez működik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!