Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Youtube nem törli a nézettsé...

A Youtube nem törli a nézettséget? Többi lent!

Figyelt kérdés
Letöröltem az összes videómat és töltöttem fel 3 úját és még mindig 71.384 nézettségem van, de biztos nem az új videóktól mert azt csak páran nézték meg! Szóval :D az a kérdés hogy ez nem is fog lemenni ez a szám?

2013. febr. 18. 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Két esélyes. A csatorna nézettséget vagy nem törli, vagy csak akkor, ha újra lefut a nézettség ellenőrző és látja, hogy nincsenek meg a nézettséget generáló videók. Szóval várj 1-2 hetet és ha marad, akkor nem törli :)
2013. febr. 18. 22:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Már így van 2 hete!
2013. febr. 18. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb lemegy az.
2013. febr. 18. 22:23
 4/7 A kérdező kommentje:
A fenébe :D
2013. febr. 18. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Logikusan belegondolva lehet, hogy az úgy marad, mert az a csatorna globális nézettségét jelöli, ami már megtörtént.

Találtam ugyan egy 5 évvel ezelőtti angol leírást, de azok a menük és lehetőségek már nincsenek meg :)

Miért akarod törölni? Ha más nem, csinálj új csatornát :)

2013. febr. 18. 22:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz? Nem akarom törölni a csatornát! Eszem ágában sincs :) A videókat töröltem csak. Épp azért tettem fel a kérdést, hogy meg-e maradnak :)
2013. febr. 19. 18:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát fiúk törölték :( de a feliratkozók szerencsére megmaradtak :)
2013. márc. 4. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!