Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vásárolt már valaki vateráról...

Vásárolt már valaki vateráról regisztráció nélkül? Nem kell félnem, hogy becsapnak?

Figyelt kérdés
Utalom a pénzt,és küldik. Na de mi van,ha mégse küldik?
2013. febr. 18. 14:55
 1/4 Komplikato ***** válasza:

Vaterán nem lehet vásárolni regisztráció nélkül, akkor honnan a fenéből tudnák, hogy volt tranzakció?

Aki meg olyantól vásárol akinek nulla értékelése van, megérdemli.

Előre utalni meg még ismerősnek se szokás, nemhogy idegeneknek. Más helyen is max. olyannak aki sok ezer tranzakción van túl és megbízható.

2013. febr. 18. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:
De lehet vásárolni regisztráció nélkül. Nem olyan rég vezették be. Annyi a lényeg hogy megadja a vásárló az e-mail címét és akkor után ott lehet egyezkedni de szerintem elég nagy hiba volt bevezetni ezt a regisztráció nélküli vásárlást. Már nem egy alkalommal volt az hogy leütötte egy termékemet egy ilyen vásárló aztán még egy e-mail küldésére sem volt hajlandó én meg fizettem a jutalékot.
2013. febr. 18. 16:04
 3/4 anonim válasza:
ha nem vagy regisztrálva sok eladónál nem is tudsz venni semmit mert korlátozzák. a regisztráció nélküliek megbízhatatlanok, inkább attól kell félni, hogy Te vered át Őt, nem fordítva...
2013. febr. 19. 16:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem valamit,kaptam egy emailt,hogy hova utaljam a pénzt. Átutaltam,de azóta se jelentkezik az eladó. A megadott szám nem elérhető,emailre nem válaszol. Hát kiváncsi leszek.
2013. febr. 19. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!