Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a Visual Chat-el?

Mi történt a Visual Chat-el?

Figyelt kérdés

2013. febr. 17. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:

az meg mi?

van ennél jobb is

[link]

2013. febr. 17. 22:11
 2/6 Noya_ válasza:
Szerintem már nem járt fel senki, legalábbis mikor utoljára láttam, kevesen voltak, akik meg voltak, azok is csak olyan szintű függőségben szenvedtek hogy létfontosságúnak találták, hogy kora reggel belépjenek, és a gépet bekapcsolva hagyják egész napra... :) Tehát inaktív volt az egész, én így vettem észre, meg egy pocsék fos lett , az összes régi ember elment, felnőttek a normálisak. Én is Chateltem ott, érdekes generációkkal találkoztam.. :)
2013. jún. 17. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Furcsa, kb. két hónapja még működött (igaz, jó kihalósan).

Gery váltása miatt mindenki lelépett, nem csodálom, ha befuccsolt a dolog.

2013. jún. 29. 00:43
 4/6 anonim válasza:
Én is voltam ott kb. egy 5 éve! Ezen a Neonic néven... Mikor még Metaxa meg ezek voltak az OP-ok.:) Sok jó emberrel ismerkedtem meg ot, aztán úgy hanyagoltam az egészet és csak most láttam hogy megszűnt. Jó is volt a régi tagokkal, csak én sem vagyok már valami gép függő igazából időm sincs nagyon... :D
2013. júl. 22. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:

vibechat.eu

Ez nagyon hasonlít a régi visuhoz bár még csak most indult az oldal de szoktak lenni azért esténként szép számmal (régi visuról is vannak emberkék)

2013. aug. 15. 08:16
 6/6 anonim válasza:

Roxán@, Ari Srác 1986, Gery, Markhu@@@@

Ismerős nevek. Sajnos már megszűnt, pedig mikor én járkáltam arra még rendes arcok voltak.

2015. aug. 27. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!