Hogyan tudok profilképet feltölteni Facebookra? Nem találom sehol sem a funkciót.
Ha rákattintok a profilképemre, van egy olyan a lehetőségeknél, hogy "make cover photo" az lesz az?
Unom már hogy félig magyar félig angol nyelvű az oldal, semmit nem találok meg rajta.
Bassza meg megtaláltam !!!!!
3 napja ezt keresem.
Hallod pedig nem nehéz, direkt úgy csináltuk meg hogy egy hülye is megtudja csinálni.
Ezek szerint valamit még ki fogunk találni.
Eddig úgy volt (kb. egy éve), hogy rámentem a fényképeimre, és ott volt, hogy:
Fényképek feltöltése
Videók feltöltése
Profilkép feltöltése.
De már meg van :D
Most is így van, csak az átláthatóság kedvéért van szétszedve.
Valakinek túl nagy bonyodalmat jelentett ezért küldözgette a support üzenetet, hogy na csinálja már meg valaki normálisan.
És most így van.
Szóval pár hülyét lehet ezért okolni, hogy ha az ember nem tud feltölteni semmit.
Nem sértésből írtam az előzőt, mielőtt ezt szűrnéd le, csak azt akartam kifejezni, hogy az értelem miatt van minden így megoldva, ezért nem tud a normális ember eligazodni, mert minidig van pár gyagyás(és sajnos egyre több) akik azzal zavarják az adminokat, hogy na változtatni kéne, mert nem értek hozzá.
Sajnos vannak ilyenek, ha keresel egy funkciót még vagy valami, akkor nyugodtan folytathatod azt a kédést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!