Tudnátok abban segíteni hogy itthon a wifire nem megy fel a telom de azt kiirja h csatlakoztatva . Amugy mindenhol máshol rokonoknál felmegy. Ezen kivül még 3 gép megy róla mielött csak kettő ment addig engedte a telo-t is . Tudnátok segíteni?
Valószínűleg valaki bekapcsolta MAC szűrést és a telefonod MAC címe nincs az engedélyezettek között.
Vagy erősebb titkosítás lett beállítva mint amilyen korábban volt, de ezt a telefonod már nem tudja kezelni.
Csak kíváncsiságból:
Ha van otthon három gép nagyobbnál nagyobb monitorokkal, akkor mi szükség van arra, hogy a telefonod kis méretű és felbontású kijelzőjén netezz?
Köszi. A MAC szürést hol tudom rajt kikapcsolni ??
amugy csak azért kell rá a net mert letölteni szeretnék meg azon multizni.
Nem nagyon értek hozzá ugyhogy a MACfilter a gépen vagy a routeren található ha a ruteren akkor hol ??
Mi az a Macfilter?
Ha disebled, akkor más a gond, mert akkor a MAC szűrés le van tiltva.
A legegyszerűbb, ha nyitsz egy vendéghálózatot a telefonod részére. Ahol a "Guest" szót megtalálod ott kell turkálni.
Hol nyitok vendéghálozatot??
A telefonnal hol,itthon vagy a gépen keressek újat???
és hogyan ? nem értek a gépnek a netes részében egyáltalán
lécci ugy ird le mit és hol keressek köszi
Milyen router?
(Gyártmány, típus)
Bocs hogy eddig nem válaszoltam nem voltam net közelben!
BARRICADE 54 Mb/s
Wirelles Broadband Router(nem tudom h kellet-e de ideirtam)
SMCWBR14-G2
Ha még kell valami akkor irj.
Amugy egyébként az a bajom hogy a telefon kiirja h csatlakoztatva de nem tölt be .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!