Milyen videók érdekelnek?
Szerintem ha nézettségre mész:
-Mindenféle képpen adj hangzatos címkéket ,hogy rátaláljanak.
-Oszd meg minél több fórumon (reklámozd)
-legyen nem túl hosszú (nem sok időt néznek egy videót, inkább szörföznek)
-Tartalmilag legyen figyelemfelkeltő, ritka,egyedi.
Ez az ami "lehetetlen" kategória, mert sok pénzből sok jó érdekes videó van fent. Nincs olyan téma a netren ami még nem volt.
-Nézz statisztikákat, hogy mi érdekli az embereket. Vicces videók jók, csak túl sokan vágnak össze régebbi poénokat, így ezt a kategóriát sablonossá tették.
Ne feledd az emberek perverzek az is aki nem (sőt ők igazán)!
Sokan kezdenek photoshop -ot (vagy egyebek) így egy szájbarágós elmagyarázó videó jól jöhet nekik.
"Ingyen" mindíg is kulcsszó a mai világban, sokan klikkelnek rá még ha nem is kell.
Általában a teljes filmek (megint a pénz)hódítanak, csak legyen jogod feltenni!
Én a humoros videókat, szerkesztő (video,kép,tervező) programokról tutorial-okat, Koncertfelvételeket,szexi lányokat szoktam nézni, de változó.
Sokszor van hogy rábízom magam az ajánlásokra (itt jön képbe a címke)és csak surf! Nagyjából ennyi.
Nagyon köszi az ötleteket, ment a zöld kéz! :)
A címkéket tudom, hogy fontosak, a YT címke ajánló programját is használom. :)
Teljes filmekre lenne kereset bőven, de a jogot szinte lehetetlen megszerezni.
Zenékkel, képekkel hasonló a helyzet.
Vicces (ún. fail) videóból rengeteg van, szerte a világhálón --> kevés nézettség lenne.
Útmutató/leírás (tutorial) videót csináltam már, sajnos kevés nézettség lett.
Reklámozni nem tudom, hol lehetne hatékonyan. (ingyen)
Regisztrálsz rengeteg fórumra ami a videóiddal kapcsolatos, és megosztod minél több helyen (nem mint troll, mint kapcsolódó komment)!
Pl hírességek videókat a szar.com -on, Warez -t a HHW -fórum-on stb. Ezekről van tudomásom de rengeteg helyre kellene (folyamatosan) regelni ami nem kevés idő. főleg a frissítések.
Nem egyszerű a népszerűség, akinek vannak kapcsolataik azok mennek valamire!
(a facebook,twitter,google+ -stb-t nem kell említsem)
Engem a top 10es videok
Meg a paranormálisak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!