A Google chrome folyton leáll, mit tegyek?
Pár hete kezdtea következőt:
Bekapcsolom, majd kidob azzal a szöveggel, hogy leállt és újraindul, ezt megteszi, benyomom pl a google-t, erre meigint kidob, majd enged pár lapot megnyitni resi utén (nem egyszerre) és megint kidob...
néha meg enged egész nap szörfözni a neten,
a feladatkezelőben is néztem, hátha valami nem fut rendesen, 4db chrome.exe fut, nem használnak sok memóriát, miközben a chrome megy semmmi más nme fut, olykor-olykor csak a winamp...
próbáltam újrarakni a google-t, de nem megy, a másik része, meg hogy néha nem tölt be képeket...
nem lassan, hanem egyeltaln sehogy, fehér négyzeten egy kis piros X a sarokban...
mit tegyek?
írtam, hogy újratelepítetttem!
egyszer úgy, hogy uninstall, install, közte és utána vírusírtás volt, mert én is gyanakodtam, de semmi
meg egyszer egy olyan install, ami rátelepített a régire,
de most friss , egy ideje nem állt le!
de sokszor megteszi
van fox is, ha a chrome leáll akkor azt használom de nem azt kédeztem, hogy hol lehet letölteni -.-
am hogy is kéne a tűzfalon engedélyezni?
kicsit nagyon segghülye vagyok ezekhez :/
win7 ultimate 64bit
sima win tűzfal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!