Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ilyen lassú a netem? (lent)

Miért ilyen lassú a netem? (lent)

Figyelt kérdés

5 mbps netem van és csak a felét tudom használni :( [link]

Eddig volt pár szolgáltatóm de nem velem volt a gond hanem mindig területi változás (vagy ilyesmi) vagy megszunt a cég most jelenleg btel szolgáltatónál vagyok de a szerződést a dravanetnel kötöttem meg. Technikailag eddig egy dlink dsl-360r volt (régebbi fajta kék színű) csak már kb 5 évig működött egyszer csak behalt.... most ugyanolyan modemem van dlink dsl-360r /adsl 2+(újabb kiadás fekete színű). Tehát míg a drávanetnél 2mbps netem volt váltottam

2013. febr. 14. 21:53
 1/3 A kérdező kommentje:
Tehát míg a drávanetnél 2mbps netem volt váltottam 5 mbps netre és furcsállottam ugyan is csomag váltást követően olyan 650 KB/s sebességgel jött a net vagy 3 napig utánna ilyen lett :( persze torrent nem megy a háttérben és semmi más egyébb lassító cucc... először a modemre gyanakodtam ki is cserétem de semmi változás :S vezetékek éppek és a modem után van egy wlan router de a nélkül is próbáltam már és úgy se lett jobb :(
2013. febr. 14. 21:59
 2/3 Gryphon ***** válasza:
a szolgáltatót kellene kihívnod.sok minden miatt lehet rossz.
2013. febr. 15. 19:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket,de a garantált sebesség felett van szóval felőlük rendben van :S Szerintem azért ilyen mert a szerver Kecskeméten van tőlem kb 150-200 KM-re és erre az országhatár felé nincs jól kiépítve a hálózat amelyet a TCOM birtokol:( Annyira nem problémázok mert kb 2 hét múlva lejár a hűségidőm ésváltok net csomagot a garantáltat nézve már választottam is...
2013. febr. 15. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!