Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A badoo.hu-n nem tudom elolvas...

A badoo.hu-n nem tudom elolvasni az üzenetemet! Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Csak villog egy egyes narancssárgán, de nem nyitja meg, akárhogyan kattintgatok. Az oldalt is alig tudom használni, ma regisztráltam.
2013. febr. 14. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
közben, arra utaló jelekből, (felhasználói megjegyzésekből) rájöttek az oldal üzemeltetői, hogy párkapcsolatban élsz, és csak azért regisztráltál, mert flörtőlni akartál, ezen a társkereső oldalon.
2013. febr. 14. 17:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Mi van? Ez nem igaz! Annyi igaz, hogy kapcsolatban élek, de az nem, hogy flörtölni akartam volna. Barátokat akarok csak keresni, nem ez az első oldal, amit próbálok.
2013. febr. 14. 18:24
 3/8 anonim ***** válasza:

de a badoo... nem barátkozás céljára lett létrehozva!

(arra ott a Facebook, IWIW, stb.) kimondottan, társkereső profillal jött létre. (Angliában, és ennek a magyar reinkarnációja, a badoo.hu)

2013. febr. 14. 19:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen? Ezt nem is tudtam. Akkor már törlöm is onnan magam. (Bár a kérdésre nem kaptam választ.)
2013. febr. 15. 16:14
 5/8 anonim ***** válasza:

itt belekukkanthatsz:

[link]

független ff. profilja....

2013. febr. 15. 16:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Aha, látom, köszi. Azt is, hogy 6 olvasatlan üzenete van, nekem 1, de hiába kattintok az üzenet ikonra, nem lehet elolvasni amit küldött nekem valaki.
2013. febr. 15. 20:02
 7/8 anonim ***** válasza:

jelezd, az üzemeltetőknek:

Ügyfélszolgálat:

[link]

Kapcsolat:

[link]

2013. febr. 16. 10:54
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a linkeket!

Nem tudom magam törölni sem, ugyanis amikor a kódot és jelszót kéri, akkor helytelennek titulálja a kódot, amit beírok. Már vagy százszor újat adott, egyiket sem fogadta el, borzasztóan begurultam már. Most meg írtam is nekik, kíváncsian várom, válaszolnak-e egyáltalán, és ha igen, akkor mit.

2013. febr. 17. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!