TP-Link wr740n és DSL 360r T1 (fekete) miért nem működik együtt?
Figyelt kérdés
Adott egy fent említett router és modem. Bedugok mindent a megfelelő helyre a router beállításoknál (mivel t-online net van) PPOE kapcsolat beírom az adatokat, auto-connect és nem tud csatlakozni. a modemen van 3 led a poweren kívűl ha csak simán össze van kötve a géppel a lan villog a dsl világít és az internet villog ha a router is benne van a dologban akkor csak a dsl led világít tehát valami gáz van. remélem valaki tud segíteni válaszolok természetesen ha még infóra van szükség! köszönöm előre is2013. febr. 14. 00:24
11/14 A kérdező kommentje:
értem, hogy mit kell beállítani a router beállításaiban csak az a baj, hogy a modemen a lan led nem világít vagyis mintha nem lenne kábel bedugva. szerintem nem a beállításokkal van a baj, hanem nem érzékeli a kábelt valamiért.
2013. febr. 16. 13:56
12/14 A kérdező kommentje:
ja és a quick connectnél ezt irja: The cable is unplugged.
Before continuing, please make sure the cable of the WAN port is well connected to your device. ha az auto-detectre megyek.
2013. febr. 16. 14:22
13/14 A kérdező kommentje:
Jó, igazából meg lett a hiba a 2 eszköznek semmi baja egymással, a router volt már selejt... visszavittem a boltba vissza is vették garanciába. Ki gondolta volna.
2013. jún. 24. 13:18
14/14 shel válasza:
Sziasztok!
Nagyon jó tanács!!! Ha dsl, pppoe szeretnetek csatlakozni a username-nél nem ne felejtsétek ki a szolgáltatót!
USERNAME:xyz@t-online.hu v digi v akármi
password:xyz
Sok forum olvasgatassal és buta kérdésekkel eltöltött időt spóroltok meg!
Tapasztalat, sajnos...
Egyébként tökéletesen működnek együtt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!