Https://www.youtube.com/watch? V=cT_LxPObTaU hogy tehetném jobb minőségűvé a videóm? A feliratozást és kibővíteni a feliratozást teljesen. Adobe Premiere Pro 2
Nyaxi - Szabolcsi nóta
ez a címe., de valamiért nem engedi al inket kiírni...
Hmm.
Felirathoz:
Kéne hozzá NORMÁLIS magyar font, amiben nem vékonyabb vagy kisebb vagy elütő egyik ékezetes betű sem. Sajnos ez nehéz meló, úgy kell levadászni, pláne olyat ami kinéz úgy, ahogy neked tetszik is.
Át kéne nézni helyesírásilag a szöveget, bár sok hiba szvsz nincs benne, tutira egy se legyen. Viszont mintha egyik sor kimaradt volna ... valahol utolsó harmad elején.
Kép: Ha videó klipp lenne nem pedig egy slide show, azt mondanám minimum 720p-ben tegyétek fel, de így szerintem mindegy.
Zene: Szerintem a szöveg elég jó meg a zenei alap is, de kéne bele néha egy kis felpörgés, ütemváltás, mit tudom én zenészek minek hívják, mert így maga a zene uncsi. Példának mit tudom én Sub Bass Monster jobb számait hallgasd meg. Ha le tudnám írni értelmesen akkor értenék a zenéhez. :D
Meg kéne kérdezni olyat aki szakmabeli, mit tudom én zaklasd OJ Sámsont alias Pastic Man-t, hátha segít.
Próbáljuk meg, hátha ez a rövid link működni fog:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!