Hogy tudom az internetet úgy beállítani hogy jelszót kérjen belépéskor?
Milyen internet kapcsolat van? ADSL, kábel, modem?
Ha ADSL vagy modem (utóbbi nem biztos, mert már 5-6 éve alig használják), akkor a csatlakozás beállításánál, ki kell szedni azt az opciót, hogy megjegyezze a jelszót, amivel a szolgáltatóhoz csatlakozik. De előfordulhat, hogy a gyerekeid tudják a jelszót, ebben az esetben kérni kell a szolgáltatót, hogy változtassa meg.
(ez a módszer csak akkor működik ha nincs router-etek. Ha van, akkor az automatikusan csatlakozik, így nincs mit tenni)
A kábeles kapcsolatnál nincs jelszó, ott DHCP-vel kapcsolódik a gép a netre. Ebben az esetben gőzöm sincs mit lehetne tenni.
Még azt lehetne, hogy elzárod egy szekrénybe a modemet :)
(csak ehhez csökkenteni kell a zsebpénzt, nehogy vegyenek egyet)
Mennyi idősek a srácok?
Húzd ki a router adapterét, és zárd el! :-)
Én vettem egy évvel ezelőtt a kölyöknek (most 7 éves) egy tojásfőző órát. Ha leül a gép elé, feltekeri 60 percre, és amikor csörög ment, és kikapcsol! Nálunk bevált! Előtte órákig is képes volt odaragadni a gép elé!
Szerencsére amióta jó idő van, nem bírom behívni a házba az udvarról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!