Hogyan tudom ezt megszüntetni a YouTube-on?
Figyelt kérdés
Szinte minden videónál megjelenik a Farmerama reklám, ez még nem is lenne probléma, de minden alkalommal eltűnik az egérkurzor, ami qrva idegesítő ha bele akarok tekerni a videó közepébe vagy végébe, csak a videó felugró képkockái alapján tudom, hogy hol a kurzor. Biztos, hogy hülyén fogalmaztam meg, de aki tapasztalta már ezt az tudja miről beszélek. Egyébként Chrome-t használok, de ezért biztosan nem fogok más böngészőt használni. Szvsz más lehet a hiba.2013. febr. 11. 17:24
1/6 anonim válasza:
Én is kérdezem akkor.
Most készültem feltenni kérdésnek. :)
3/6 A kérdező kommentje:
Szívesen használnék Operát, viszont tapasztalatból mondom, hogy a Chrome messze a leggyorsabb, legstabilabb, nekem ez a böngésző nagyon bevált, úgyhogy amíg nincs más megoldás addig inkább türelmesen várom, hogy megszűnjön ez a reklám. :-)
2013. febr. 11. 18:30
4/6 anonim válasza:
hát nem tudom de én nem Chrome ba gondolkodom ,amikor uj volt én is azt használtam de ....nem értem hogy minek kell egy böngészönek alapon 200 mb terület
6/6 A kérdező kommentje:
nincs
2013. febr. 12. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!