Mik a valós fel/le töltési adatok Digi TopNET csomagnál?
Ugye 80/25 ami papíron van.
De valójában ez mennyi?
nekem a legkisebb van
és mindig elérem ezt a sebességet(20\10) a speedtesttel
Ha osztod "8-cal" csak zacskósleves jön ki belőle.
Pontosítok.
80X1024/8=10240KB/s
ezt a hülyeséget!
"el kell osztani 8-cal es akkor jon ki a max sebesseged
"
senki nem beszélt mértékegységről
bár igaz, hogy a speedtest-nél nem 80\25-öt fogsz látni, hanem ennek a nyolcadát, csak más mértékegységben van
Látom a hülyeség fénysebességgel terjed.
A byte és bit közt van a nyolcas osztó és nem az elméleti meg a garantált sebesség közt.
Az hogy a szolgáltató milyen max/min sebességet határoz meg az a szuverén joga.Nem tudom honnan vettétek ezt a nyolcas osztót és hogy ennyivel kell osztani a garantált vagy elméleti sebességet.
"Nem tudom honnan vettétek ezt a nyolcas osztót és hogy ennyivel kell osztani a garantált vagy elméleti sebességet."
Te meg egy szöveget nem tudsz értelmezni!!
Ki írta azt, hogy az elméleti és a garantált között 8-as osztó van???
Annyit írtam, hogy a 80/25 az elméleti sebesség. Az hogy mennyi a garantált a szolgáltató szabja meg saját jogon. De amíg nem tudjuk a garantált sebességet, addig a valós sebesség sincs meg. A garantált sebesség kell ahhoz, hogy tudjuk, mikor nem teljesít a szolgáltató.
A 8-as osztó meg a megabit - megabájt feloldásához kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!