Hogyan lehetne beállítani, hogy a Google Chrome ban az új lap fülre kattintva azonnal a kezdőlap nyíljon meg? Mert most az utoljára használt nyolcat ajánlja fel. De én ezekre nem vagyok kíváncsi.
Köszi, de a beállítások/megjelenés nél nincs új lap, csak ez a két opció:
- A "kezdőoldal" gomb megjelenítése /és itt a kezdőoldal be is állítható./
- A könyvjelzők eszköztára mindig látható
És ennyi. A kezdőoldal természetesen az általam kívánt oldal. Ha megnyitom a chrome-ot, akkor az jön be, ami a google.hu. DE! Ha egy második lapot nyitok mellé, vagy harmadikat, stb... akkor azok már NEM az általam beállított kezdőoldalt nyitják meg automatikusan, hanem felajánlják a nyolc utoljára látogatott oldalt, amelyekre én nem vagyok kíváncsi.
Na ez a bajom. Köszi hogy válaszoltál. Esetleg erre is van valami tipped?
"A kezdőoldal gomb megjelenítése alatt van egy olyan, hogy "Új lap oldal" és mellette kékkel hogy "Módosítás". Ha erre rákattintasz, akkor előjön egy kis ablak, amiben két opció közül lehet választani: "Használja az új lap oldalt" vagy "A következő oldal megnyitása:" és mellette egy mező, ahova be lehet írni ill. másolni egy oldal linkjét. Szóval jelöld be a "Következő oldal megynitása" opciót, aztán írd vagy másold be a annak az oldalnak a címét, ami most kezdőlapnak van beállítva neked! Bocsi ha kicsit szájbarágós lett a leírásom, de remélem így sikerült elmagyaráznom, hogy mire gondoltam. :) Legalábbis nekem ez a tippem rá."
Köszönöm hogy próbálsz segíteni. Az a helyzet, hogy nekem oda eleve az általam megnyitni kívánt google.hu van és volt is mindig beállítva. Amit te javasolsz, az a kezdőlap ikonra való rákattintás -a házikó ikon - eredményét állítja. Természetesen nekem ez is, és az induláskori oldal is a google.hu, mert én ezt szeretem.
A problémám nem abból áll, hogy a böngésző elindításakor ne a google.hu nyílna meg azonnal, sem abból, hogy a kezdőlap -házikó- ikonra való rákattintáskor ne a google,hu nyílna meg szintén azonnal.
Nekem az a bajom, hogy amikor már megnyitottam a böngészőt, de szeretnék egy második, vagy harmadik ablakot is megnyitni, akkor hiába kattintok az új lap fülre annak reményében, hogy akkor ezen az új lapon is azonnal a google.hu lesz, mert ezt sehol sem tudom beállítani. Hanem ha új lapot nyitok, akkor eltérően a böngésző indításakor megnyíló google.hu -val, nem nyílik meg egyetlen új lap sem, hanem helyette felajánlja a nyolc legutóbbi általam használt lapot. Évek óta a chrome-ot használom, túl vagyok egy csomó windows és ezáltal chrome újratelepítésen, de ezt a problémát még soha nem tudtam megoldani.
Magyarul, ha egy új lapot nyitok, és azt szeretném, hogy az az új lap is a beállított kezdőoldal legyen, akkor ehhez nem elég az új lap fülre kattintanom, mert ekkor még csak a nyolc legutóbbi oldal ajánlását dobja fel a chrome, hanem egy második kattintásra is szükség van, mondjuk a házikó ikonra való rákattintásra, hogy végre ez az új lap is a kezdőoldal legyen.
Tudom hogy marhaságnak tűnik, de én nem akarom 2 kattintással elérni egy új lapon a fixen kívánt google.hu-t, hanem tudjak azonnal, egyetlen kattintással google.hu-t nyitni egy új lapon, úgy, hogy természetesen a korábban megnyitott is megmarad.
Hmm.
Én is ezzel a problémával küzdöttem DE MEGVAN!
Egy bővítményt kell letölteni, és ott betudod állítani, hogy mit szeretnél új lapnak.
Itt tudod letölteni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!