Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Bp III. kerületben melyik...

Bp III. kerületben melyik internetszolgáltatóval érdemes szóba állni?

Figyelt kérdés
Nem a szuper gyors, hanem a nagyon stabil sávszélesség lenne a cél. Minimum 6 megás.
2009. szept. 5. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hol laksz (síkság vagy hegyvidék)? Rómaifürdőn pl. kiválóan működik a Vodafone Internet Fix (5G korlát, 5500 ft havonta),sticket és SIM kártyát kapsz hozzá. Igen jó a térerő, HSDPA (szélessávon) jó a letöltési sebessége is, bár nem mindig 7,2 Mbps. Két éve használom, most hosszabítottam.
2009. szept. 5. 20:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Igaz, nem írtam a helyet. Hatvany Lajos utca. 7 em. ahogy itt olvasgatom a saját kérdésemet, rá kell jönnöm, több kívánságom is lenne a nettel kapcsolatban. Szeretném a routeremmmel 3 gépünket is rákapcsolni, aztán jó lenne egy combos feltöltés is és mégegyszer a stabilitás. A válaszodat köszönöm, ezt nem gondoltam a vodáról :)
2009. szept. 5. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:

combos feltöltés esetén én kábel netet ajánlanék, talán még a UPC is jó lehet az alsó 2 csomag, mert egyébként szívás az ÁSZF miatt...

->A legfrissebb ÁFSZ-ben továbbra is az van, hogy extrém használatnak minősül, ha valaki három hónap átlagában a 300 gigabyte forgalmi mennyiséget meghaladja. A szolgáltató 80%-nál még csak figyelmeztet, viszont ha elérjük az extrém mennyiséget, akkor szembe kell néznünk a korlátozással, ami ebben az esetben 90 százalékos lassítás is lehet, miközben a havidíjat ugyanúgy kell fizetnünk. Viszont ha továbbra is extrém mennyiséget forgalmazunk, akár szerződést is bonthatnak velünk.

Ha egy jobb ADSLt veszel már ahhoz is vannak egész szép feltöltési sebességek...stabilitás? hát nem tudom, UPC elég gyakran karbantartott nálunk amikor albérletben voltam, otthoni DSL meg inviteles, de azzal soha nem volt még bajom...

Routerrel osztani mind2t lehet.

De ha van vmi helyi szolgáltató akkor küld egy linket róla..pl kitől van TVd most?

2009. szept. 7. 12:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nincs még egy szolgáltató a lakásban, mert még csak most fogunk odaköltözni. Így nyugisan választhatunk addig. Viszont épp ezért lenne jó tudni, hogy mi lenne a jó választás.
2009. szept. 7. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:

itt egy kis segítség... t-com net....

[link]

2009. szept. 8. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!