Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit csináljak, hogy működjön...

Mit csináljak, hogy működjön a Silverlight?

Figyelt kérdés

letelepítettem a programot, de nem történik semmi... csak úgy van. nem értem, hogy mi lehet a baj. valaki tudna segíteni?? a bővítmények közt sem jelenik meg :(

előre is köszi!!

2013. febr. 8. 17:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
letöltötted, na, és telepítetted is?
2013. febr. 8. 17:50
 2/11 anonim ***** válasza:

ezt, és innen töltötted le?

[link]

2013. febr. 8. 17:53
 3/11 anonim ***** válasza:

így telepítetted?

[link]

2013. febr. 8. 17:57
 4/11 A kérdező kommentje:
igen telepítettem is és igen, ezt... de nem működik... próbáltam újra, akkor kiírta, hogy már telepítve van a program... de semmi továbbra is
2013. febr. 8. 17:59
 5/11 anonim ***** válasza:
legális a Windows-od?
2013. febr. 8. 18:09
 6/11 A kérdező kommentje:
na ne idegesíts... eddig sosem volt semmi baj, úgyhogy gondolom... gondolom észrevetted, hogy nem vagyok egy technikai zseni, de eddig egy telepítés nem okozott problémát
2013. febr. 8. 18:10
 7/11 anonim ***** válasza:
de. mivel egy Microsoft fejlesztésről van szó, és ha elolvastad a licenszszerződést a Silverligh telepítésének a megkezdésekor, tudnod kell, hogy csak a legális Windows rendszereken működik..., hibátlanul.
2013. febr. 8. 18:17
 8/11 anonim ***** válasza:

nézd meg, a C:\Program Files\Microsoft Silverlight mappa megvan-e?

mérete: kb. 40,8 MB

2013. febr. 8. 18:21
 9/11 A kérdező kommentje:

oké, feladom... fogalmam sincsen, de azt hiszem értelmesebb dolog lesz megvárnom a barátomat, mint hogy itt szenvedek...

köszönöm, hogy írtál!!

2013. febr. 8. 18:22
 10/11 A kérdező kommentje:
na megtaláltam a problémát... csak a chrome nem csinált semmit, az explorer-rel sikerült. nem tudod, hogy a chrome miért nem használja?
2013. febr. 8. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!