Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez most mi a facebook-on?

Ez most mi a facebook-on?

Figyelt kérdés
Egy lány neve van ott a chat listámban, de nincs bejelölve ismerősnek, és nem is az ismerősöm. Valamint ezt a személyt nem tudom letiltani chat-ről mert ugyanúgy beadja.

2013. febr. 7. 15:42
 1/7 A kérdező kommentje:

Valamint mutatja nála, hogy van két közös ismerősünk, de ez a lány nem az ismerősöm.

Ez a lány régen az ismerősöm volt egy régebbi facebook adatlapomon. Ez most kamu profil?

2013. febr. 7. 15:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Valamikor felnyitom a chat ablakot, akkor nincs ott, aztán egy kis idő múlva hirtelen ott lesz a listában.
2013. febr. 7. 15:54
 3/7 A kérdező kommentje:

[link]

Egyébként szabadon terjeszthető videót találtam, amivel a rendőrség nem nagyon foglalkozik, úgy látszik. Törjük fel hát egymás rendszerét bátran.

2013. febr. 7. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:
most ez mi? kérdésbe ágyazott spam? amúgy ilyen programot én is írok körülbelül 2 perc alatt, és mit csinál? a gépen elmentett jelszavat kiolvassa a böngészőből, szóval egy sima keylogger...senki facebook-ját nem lehet ezzel feltörni, max, ha a célszemély saját gépén elindítjuk...videó alatt meg a sok bolond írogat...szánalmasak. valaki ezt még beveszi?
2013. febr. 7. 17:25
 5/7 A kérdező kommentje:
A facebook oldalán azt mondták, hogy a videon lévő program egy hack ellenes program. De ezt én ellenkezőleg gondolom.
2013. febr. 7. 18:04
 6/7 A kérdező kommentje:

A lényeg az, hogy nagy valószínűséggel feltörték a facebook-omat. Amikor bekapcsolom a gépet, és felmegyek a netre, minden oldalra külön be kell jelentkeznem. Azelőtt minden regisztrált oldalam tárolt jelszavas volt.

Valamint facebook-on is, miután bejelentkeztem, egy nappal ezelőtti történések vannak. Pl: Tegnap like-olta valaki a posztomat. Másnap belépek a facebook-ra, és megint ugyanazt az ismerőst jelzi ki, hogy lájkolta, mintha épp most történt volna a tegnapi esemény.

2013. febr. 7. 18:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha a chat-en keresek rá erre az ismerősre (facebook), akkor meg nem található.
2013. febr. 7. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!