A YouTube-ra feltöltött videóiknál hol tudom megadni az előadó nevét, ami a szerző youtube fiókjára mutat? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ezt már egyszer kérdezte valaki, de nem érkezett rá válasz. Esetleg nem tudja ezt valaki? Jól sejtem, hogy akkor a youtube nem fog belekötni jogi dolgokba? én most felraktam egy videót, és rá kellett mennem arra, hogy: "Elismert harmadik féltől származó tartalom" pedig én csináltam, csak az zene alatta nem az enyém!:D szóval azt szeretném ezzel elérni, hogy ne írja ki ezt, mert szerintem emiatt talán még rá sem lehet keresni a videómra. Vagy ezt rosszul gondolom? köszönöm!2013. febr. 6. 20:06
1/1 anonim válasza:
Ahhoz partnerizálnod kell egy youtubeos céggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!