Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha ncore oldalra fizetek...

Ha ncore oldalra fizetek valakinek prémiumot, akkor 100% hogy tud küldeni nekem meghívót?

Figyelt kérdés
És ha megjött a meghívom akkor bármennyit tölthetek le, vagy ez korlátozva van? Vírusok milyen gyakoriak az ncore-on?

2013. febr. 6. 18:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

"Ha ncore oldalra fizetek... "

nagy valószínűséggel, elveszted az összeget!

(de tanulópénznek, jó lesz...)

2013. febr. 6. 18:25
 2/17 A kérdező kommentje:
tudom hogy ez is előfordulhat, de ha kifizettem neki a prémiumot utána rögtön tud küldeni meghívót?
2013. febr. 6. 18:29
 3/17 anonim ***** válasza:
meghívóért ne fizess mert akkor megszívod futhatsz a pénzed után
2013. febr. 6. 18:30
 4/17 A kérdező kommentje:
más ötlet hogy hogyan szerezzek meghívót?
2013. febr. 6. 18:32
 5/17 coopper ***** válasza:

Üdv.

Gondolom a Kérdező arra gondol, hogy egy ismerősének kifizeti azt az árat ami az Ncore-n ahhoz kell, hogy valaki primium Tag lehessen. (De csak akkor fizess neki, ha nagyon jó ismerősöd és be tudod rajta hajtani a meghivót - ezzel Ő is jól jár egyébként)

Igen akkor az illető azonnal tud meghivót küldeni,( ha van 50 pontja, mivel premium tagnak 50 pontba kerül a meghivó).

Virusokkal kapcsolatba : mint máshol, amit letöltesz abban lehet, olyan fájl amit a viruskeresdőd virusnak ismer fel.

Magán az Ncore-n nincs virus, a virus a letöltött fájlokban lehet.

Sok sikert.

Üdv.

2013. febr. 6. 18:40
 6/17 anonim ***** válasza:

A szabályzat kimondja hogy aki pénzért ad meghívót azt kizárják.Meghívót felajánlani más fórumokon-kizárás.

A kizárás akkor van ha nem töltesz vissza,vírust nem tapasztaltam de használj P2P védelmes vírusirtót.

2013. febr. 6. 18:42
 7/17 anonim ***** válasza:
Igen, vannak páran akik pénzért árulnak meghívót ncore-ra. Általában azok akik a söröskancsós névvel láthatóak fent s 50 bp. az ára az ottani költségvetéséből...
2013. febr. 6. 18:44
 8/17 A kérdező kommentje:

Mennyit kell vissza töltenem?

Mármint saját fájlokat?

2013. febr. 6. 18:50
 9/17 anonim ***** válasza:
Sajátot semennyit csak amit letöltöttél azt kell visszaosztani
2013. febr. 6. 18:51
 10/17 A kérdező kommentje:

Utolsó kifejtenéd bővebben, mert nem nagyon értem?

Ez mennyiből áll?

2013. febr. 6. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!