Ha ncore oldalra fizetek valakinek prémiumot, akkor 100% hogy tud küldeni nekem meghívót?
"Ha ncore oldalra fizetek... "
nagy valószínűséggel, elveszted az összeget!
(de tanulópénznek, jó lesz...)
Üdv.
Gondolom a Kérdező arra gondol, hogy egy ismerősének kifizeti azt az árat ami az Ncore-n ahhoz kell, hogy valaki primium Tag lehessen. (De csak akkor fizess neki, ha nagyon jó ismerősöd és be tudod rajta hajtani a meghivót - ezzel Ő is jól jár egyébként)
Igen akkor az illető azonnal tud meghivót küldeni,( ha van 50 pontja, mivel premium tagnak 50 pontba kerül a meghivó).
Virusokkal kapcsolatba : mint máshol, amit letöltesz abban lehet, olyan fájl amit a viruskeresdőd virusnak ismer fel.
Magán az Ncore-n nincs virus, a virus a letöltött fájlokban lehet.
Sok sikert.
Üdv.
A szabályzat kimondja hogy aki pénzért ad meghívót azt kizárják.Meghívót felajánlani más fórumokon-kizárás.
A kizárás akkor van ha nem töltesz vissza,vírust nem tapasztaltam de használj P2P védelmes vírusirtót.
Mennyit kell vissza töltenem?
Mármint saját fájlokat?
Utolsó kifejtenéd bővebben, mert nem nagyon értem?
Ez mennyiből áll?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!