Megoldható hogy Facebook ne posztolja ki mások a üzenőfalára (hírfolyamára) amikor egy képet kedvelek vagy hozzászólok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem a következő lenne: Biztos találkoztatok már olyannal az üzenőfalon hogy belájkol valaki valakinek a képét és azt kiposztolja facebook a te saját üzenőfaladra-hírfolyamodra ami téged mondjuk egyáltalán nem érdekel. Tehát be lehet-e azt valahol állítani hogyha én ha valakinek vagy valamilyen oldalnak kedvelem a bejegyzését, újonnan feltöltött képét az még véletlenül se posztolja ki másoknak?2013. febr. 6. 15:54
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem lehet beállítani, amúgy sem jelenít meg mindent s facebook, csak a fontosabbakat, például a nálam aktívabb személyeket szűri ki, és gyakrabban azok jelennek meg, de ha ez engem idegesít, akkor simán leiratkozok én magam róla, nem idegesítem magam ilyesmikkel. Valami személyes dolgokat kedvelsz, vagy mi? Mindenkinek szíve joga kedvelni, a facebook hibája, hogy minden jelentéktelenséget a falamra tesz, és amúgy sem csak a te kedveléseit jelennek meg mások falán, nem csak azok idegesíthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!