Miért nem működik se a wifivel se a kábellel a net?
Hát nálad biztosan jobb, ha egy ilyen problémát nem tudsz önállóan megoldani.
Nekem meg visszatartott információk híján nincs kedvem találgatni. Azért kérdezek tőled dolgokat, hogy a problémát minél gyorsabban és hatékonyabban megoldjuk te ökör. Szerintem mi mást kezdek vele? Felrakom a fészbúkra? :D
Lehetséges hogy nincs összefüggésben a problémával, de lehet így áll össze a kép. Több száz router -t és számítógép hálózatot állítottam már be, talán ismerek olyan kompatibilitási hibákat, ami más nem az idejáró nem. Vagy talán a termék típusának ismeretével, tudnám a hozzáférési adatokat ismerném a menürendszer felépítését és együtt át tudnánk nézni a beállításokat? Ha az jó utána jöhetne a gép, driverek hálózati beállítások, stb.
Rohadtul nem értem miért kell elsiklani mellette, meg ellenségeskedni, ha valamit kérdez tőled az ember? A te érdeked hogy a probléma megoldódjon, nem az enyém. De ha te ilyen nagyképű okostojás vagy, akkor miért teszel fel itt kérdéseket a gyik.hu -n? Menj akkor a saját fejed után, és ne itt túráztasd a segítőkész emberek idegeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!