Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Offline chatprogram?

Offline chatprogram?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm kórházban van,és nincs nete,de gépe igen.Tudnánk valahogy gépen keresztül kommunikálni?

#offline-chat
2013. febr. 4. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
A számítógépen kersztül nem.
2013. febr. 4. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez kb olyan, mint a tűszúrás nélküli akupunktúra, tehát nem létezik. Ha nincs a gépen netelérés akkor nincs kommunikáció sem a külvilággal...
2013. febr. 4. 17:22
 3/8 A kérdező kommentje:

Csak mert itt van ez,meg még találtam hasonlót,de angoltudás hiányában nem nagyon értem a leírásukat:

download.cnet.com/OFFLINE-CHAT-MESSENGER/3000-12941_4-10888282.html

2013. febr. 4. 17:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Én sem tudok angolul, de van google fordítóm :)

Az utolsó mondat érdekes a leírásban. A számítógépnek kapcsolódnia kell mobilhálózathoz vagy vezetékes telefonhoz vagy CB-hez vagy bármi egyéb adatátvitelre képes eszközhöz, tehát önmagában a géppel semmire sem mész ezzel sem...

2013. febr. 4. 17:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Hogy lehet offline, ha van egy line (kapcsolat) köztetek?

Dehogy ötletet mondjak: wifi nincs a kórházban?

Más: párezerért vehetsz a barátnődnek feltöltős Vodafone Mobilnetet. Bedugja a gépébe és lőn ott a net. Ha vettetek rá netjegyet. Részleteket lásd a Vodafone oldalán és az üzletekben.

2013. febr. 4. 17:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Volt a kórházban net,de nem tudott rácsatlakozni.Azon kívül meg nem a legjobb barátnőm,de ha az is lenne,akkor se költenék rá egy ezrest sem,csakhogy beszélgessek vele,pláne 15 évesen,kereset nélkül :D De mindegy,már kijött :D
2013. febr. 8. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy használhassatok egy offline chat programot egy hálózaton kell lennetek vagyis egy épületbe amin természetesen ki van építve egy belső hálózat. Tehát internet nélkül csak akkor tudtál volna beszélni vele, ha te is a kórházban vagy és mindketten rávágytok csatlakozva a belső hálózatra. Internet kapcsolat nélküli távolsági kommunikáció csak telefonhívással és SMS üzenettel lehetséges.
2013. febr. 15. 20:58
 8/8 anonim válasza:
A hamachi szerintem jó. Ott csak felcsatlakoztok egymás hálózatára akárhonnan, és chatelhettek. Én is így szoktam egy barátnőmmel.
2014. aug. 15. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!