Nem értem mi lehet a gond.2 megás netem van és csak 0.3 mb/s al tölti pedig a régi gépemen ugyanez a net volt csak a gép volt más 2mb/s al tudott tölteni?
Ha két "megás" neted van, az 2Mbps sebességet jelent, ami 256 kBps, ami 0,25 MBps. Ha te 0,3-mal töltesz, akkor a maximum.
Ha pedig te 2 MBps-mal töltöttél, akkor a neted nem 2 Megabites sebességű. Mivel keverve vannak a mértékegységek a kérdésben, nehéz eldönteni hogy melyik is jó.
Ha Megabit, akkor Mbps kell, ha MegaByte, akkor MBps. Amit te írsz, a "mbps" nem helyes, ahogy a "megás" kifejezés sem, mert nem derül ki hogy bit vagy Byte-ról van szó, pedig köztük 8-as szorzó van.
Szia.
Mi is T-HOME-osok vagyunk, és az utóbbi napokban az internet sebességünk a tizedére csökkent. Valószínűleg valami központi probléma lehet.. De használhatatlan az internet, és ami a durva, hogy akinek internettel kapcsolatos munkája van, az ilyen net mellett szinte semmit se tud csinálni.. Kíváncsi vagyok, hogy ha jönne a csekk és pl a 10000 Ft-ból csak 1000-et fizetnénk be, mennyire rinyálnának, ugyanis nem annyit kapunk, amennyit igényeltünk... szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!