Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi tévő legyek? ilyenkor...

Mi tévő legyek? ilyenkor törölhetnek a youtuberól? Sürgős.

Figyelt kérdés

Na szóval,a youtubon van egy csomó saját munkám,amit sokan néznek,és a videókban benne van hogy az én tartalmam.

Egy nap lelopták az összeset és újra feltöltötték,én jogi panaszt adtam a youtubnak,és lemásolt alkotásokat a youtube törölte,a copy-s felhasználóval együtt.

Ez idáig oké,de tegnap az illető ellenkeresetet adott be a youtubnak mi szerint a youtube tévedésből törölte a videóját,de ez nem igaz mivel én vagyok az eredeti feltöltő,és a videóban is benne van a nevem,és úgy hallottam hogy ellenkeresetnél engem is törölhetnek,ami ugye nem lenne jogos,egy kis kopós csicska miatt.

A YOUTUBE EZT ÍRTA:

Üdvözöljük!

Az Ön által küldött panaszra válaszul a csatolt ellenkeresetet kaptuk. Ahogy azt az Egyesült Államok Digital Millennium Copyright Act (DMCA - Digitális Évezred Szerzői Jogi Törvény) 17 U.S.C. 512 bekezdése előírja, ezzel az e-maillel elküldtük Önnek az ellenkeresetet és várunk az értesítésére (10 napon belül), hogy kérvényezett egy bírósági végzést az ellenkeresetet benyújtó személy állítólagosan jogsértő tevékenységének felfüggesztésével kapcsolatban.

Ezt az értesítést az erre az e-mailre küldött válaszleveléhez kell csatolni. Ha nem kapunk értesítést, akkor az anyagot vissza fogjuk állítani a YouTube-on. Ha kérdése van, kérjük, írjon a copyright@youtube.com e-mail címre. Tisztelettel: A YouTube csapata

2013. febr. 2. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
a levél szerint, nem arról van szó, hogy törölnének, hanem ha nem küldesz vissza választ(10 napon belül), akkor a "lopott" anyagot teszik újra elérhetővé!
2013. febr. 2. 11:09
 2/3 anonim ***** válasza:
jav.: vedd fel a kapcsolatot, egy erre spec. NET-jogásszal!
2013. febr. 2. 11:10
 3/3 csacsi2 ***** válasza:

hogy mik vannak....

#1 Ezt jelenti

#2 Szerintem előbb vedd fel a "tolvaj"al a kapcsolatot, hogy törölje a feltöltött videóit vagy (#2 -válaszoló)bíróság

lesz a vége és a perköltséget könyörtelenül ráhárítod!

sajnos a jog Magyarországon lassú, költséges és időrabló, ezért is kellene megegyezésre jutni peren kívül. Természetesen egy jogász többet tud tenni!

Ha van esze feladja...

Ha megvan a szerkesztett videód "vízjel" nélkül is akkor az már bizonyíték, bár jogilag a DRM -el ellátott videók azok szerintem.

A másik hogy az Amerikai jogról kellene valamit tudni.

Nem megy a megegyezés marad a jogász.

2013. febr. 2. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!