Miért nincs internet mostanában, ha megy a torrent?
Pár hete csinálja ezt. Nem frissítettem szerintem semmit a torrenten....
Ha meg van nyitva, és semmi aktív torrent sincs, akkor sincs internet itthon, egyik gépen sem.
Szóval tuti nem sebességgel van gond.
Próbáltam már ezt is, de nem vált be:
Itt nem a gépemnek lehet baja, mert ha azok a szálak lennének a gondok, csak az én gépemen nem lenne olyankor intenet.
Ahogy elindul a kliens egyből lefoglalja a sávszélességet.
Priorizálni kell (Cfosspeed)
Ha a szolgáltató korlátozza a P2P forgalmat akkor használj protokoll titkosítást
Utorrentben IPv6 teredo telepítése
Xp - a félkapcsolatok max 10, torrentnél több kell! Írták a TCP-z -t azt nem ismerem. Minden esetre nézd meg az eseménynaplót nincs .e figyelmeztetés, hogy a 4226.....A TCP/IP elérte az egyidejű TCP kapcsolatkísérletek számára vonatkozó biztonsági korlátot. Ha van akkot növelned kell az értéket, mert lekorlátoz.EvID4226Patch -el tudod megtenni
Lehet a modemed nem bírja.
Ezt olvasd át hátha valamelyik segít!
sok sikert.
* Ezt olvasd át
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
köszönöm a segítséget. próbálgatom.
az utorrentben nekem az ipv6 teredo gombja inaktív. miért lehet ez? nem emlékszem, hogy feltelepítettem volna már...
(windows7em van)
4226-os kódút nem találtam az eseménynaplóban.
cfosspeed több verzióját is leszedtem, de megnyitva kiírta, h extracting, majd egy másodperc múlva eltűnt, azóta se nyílt meg.
Számítógép konfigurációja/felügyeleti sablonok/hálózat
eddig oké.
de itt ezek vannak:
Hálózati kapcsolatok
Offline fájlok
Windows azonnali csatlakozás
Ha belelépek a Minden beállításba, ilyet találtam csak: Qos belépésvezérlés
Lehet mert már telepítette.
Ha nagyon nem megy cseréld le az UT-et egy régebbi verzióra. A mostanival sokaknak akad problémájuk.
A Cfost nem tudhatom miért csinálja. (X64,x86?)
Többet nem tudok mondani sajn.
A win 7 nem igazán az én asztalom, de azért egy alom. A Qos a csomagütemező. lefoglal sávszélességet, hogy javítsa a ping-et. Be kell állítani hogy ne folaljon sávszél-t (0).
Talán a tűzfal beállításokban nézz körül (legyél aktív) nyiss portot.
leszedtem egy 2012est, nem lett jobb :(
a portok engedélyezve vannak. (tcp és udp)
megtaláltam a qos-t is, átállítottam 0-ra.
még egyelőre nem vettem észre változást a netemen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!