Hogyan tudnám ezt az új hotmail outlook-ot visszaállítani a régi sima hotmail fiókra?
Figyelt kérdés
Véletlenül átállítottam a hotmail fiókomat erre az új outlook-ra,de nem tetszik.Tudja vki hogyan lehetne visszaállítani?2013. jan. 31. 11:02
1/8 anonim válasza:
Üdv a csapatban! Velem is ugyanez történt.Sajnos nem tudom én se , hogy hogy kell visszaállítani, pedig jó lenne.
2/8 A kérdező kommentje:
ok :)) Ha esetleg tudsz majd vmit akkor légyszi oszd meg velem is.Köszi :)
2013. febr. 8. 09:23
4/8 anonim válasza:
Szia.Képzeld rájöttem, hogy hogy kell visszaállítani!Az outlook-on fent az üzenetkezelés mellett van egy gomb egy beállításokat jelző gomb.Arra kattints rá és a legvégén asszem az van írva, hogy visszatérés a hotmail-re.Azt nyomd meg és újra a régi lesz.Remélem segítettem.:)
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!! SIKERÜLT :)))
2013. febr. 10. 13:57
6/8 anonim válasza:
Nincs mit.Örülök, hogy sikerült! :)
7/8 anonim válasza:
Én nem állítottam át semmit, mikor legutóbb beléptem, ilyen volt, és nekem a jobb oldalon annál a fogaskerék szimbólumnál nincsen olyan, hogy visszatérés a hotmail-re, pedig az jobban tetszik, mint ez az outlook, nem tudjátok, hogy hol keressem? Vagy csak én néztem rossz helyen?
8/8 anonim válasza:
Én sem találom már (pedig szívesen visszaállítanám én is a régi felületet!), feltehetően adtak egy kis időt még az elején, aztán miután nem állítottuk vissza, úgy voltak vele, "lejárt a kínálási idő" :-/ Lionlady
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!