A Putlockert ki lehet játszani valahogy?
Figyelt kérdés
sajnos az f5 nem működik, és fix ip-m van szóval a router restart sem megy. Mit tudok tenni a premium vásárláson kívül?2013. jan. 31. 00:34
1/6 anonim válasza:
Vársz, vagy másik megosztót keresel. Kevés az a film vagy sorozat, ami csak putlockeren van fent. Ajánlom a Vidtot, novamovot, ezek az esetek 90%-ában mennek. Indavideo meg gyakorlatilag mindig, bár ott nincs fent minden. Movshare-rel és vidx-es társaival szoktak gondok lenni nálam. Van egy pár új, amiket még nem nagyon próbáltam. Nem tudom, mit szeretnél nézni, de ha beírod vagy a film címét, vagy online filmes oldalakat nézel, akkor tuti találsz olyat, ami nem csak putlockeres. Egyébként talán az egyik legjobb megosztó a putlocker, ha épp nincs limit, akkor sosincs gondom vele.
2/6 A kérdező kommentje:
Az a bajom a többivel, hogy nem tölt elég gyorsan, mindig megakad. Ha leállítom pár percre elindul aztán magától frissít az oldal és újra várnom kell, próbáltam azt is, hogy órákig állt pl a novamov, be is töltött a fekete csík, elindítom, erre eltűnt és akadozott tovább. A Divixes lejátszók meg valamiért nem indulnak el nekem hiába van fent a DivixWebPlayer. Egyedül a Putlocker volt az, ami rendesen töltött, nem akadt meg és mindig bejött. Mostanáig működött az f5-ös módszer, de már az sem sajnos... Inkább ennek a beindításra kellene megoldás.
2013. jan. 31. 00:58
3/6 anonim válasza:
Órákon át várás helyett miért nem töltöd le a videókat (tárhely, torrent például)? Az online megtekintés ugyanúgy a gépedre való letöltést jelenti és az onnan való visszajátszást, csak azt nem te törlöd kézzel hanem bezáráskor automatikusan törlődik. Viszont a letöltést akkor és annyiszor nézed meg amikor akarod, egyből elérhető korlátozások vagy túlterheltség miatti várakozás nélkül.
4/6 anonim válasza:
Viszont putlocker esetében egyből indul a stream, anélkül, hogy megvárnánk, hogy letöltődik valamint nem foglalja a helyet a gépen!
Amúgy most én is ezen bosszankodok, hogy nem indítja el!!
5/6 A kérdező kommentje:
Én értem, hogy le lehetne tölteni, meg is van a lehetőségem (mint szinte mindenkinek torrentről), de pont azért nézek online, mert csomó idő letölteni, és egyedül a putlocker az ami a sebességem miatt nem akad meg. És sok helyet is foglalnak. Általában azért nézem online, mert nem szeretném többször megnézni. Ami meg nagyon tetszik, az úgyis letöltöm és elrakom későbbre. És a kérdés nem arra irányult, hogy mit kéne MÁSHOGY csinálnom, letöltenem stb, hanem arra, hogy a putlockert ki lehet-e még játszani valahogy. Ha igen, légyszi azt írjátok, ha nem akkor meg mindegy...
2013. jan. 31. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!