Szerintetek megbízható az olcsokutyuk.hu weboldal? Rendelt már valaki onnan?
semmennyire.megrendelik Kínából a cuccokat, ráteszik a hasznot és eladják, szóval a garancia eléggé kérdéses.
Ha ilyen kínai cuccok érdekelnek akkor ajánlom a www.dx.com oldalt !
Ott ugyanezek a cuccok vannak csak sokkal olcsóbban.
Ajánlom ezt a fórumot ha érdekel a külföldi rendelés, itt felteheted regisztráció után a kérdéseid.
Csak akkor vásárolj tőlük ha azt akarod, hogy keményen lehúzzanak. Időrendi sorrendben eddig az alábbiakon mentem keresztül.
* Termék megrendelése és összeg átutalása
* Egy hónap eltelik
* Próbálom őket elérni de a telefonjuk mindig kicsörög, így írok nekik, hogy lesz -e már vmi
* Bő egy hét eltelik
* Írok nekik még egy levelet, hogy feljelentem őket a rendőrségen ha nem utalják vissza a pénzemet
* Egy hét eltelik
* Kapok egy választ, hogy a rendelt termék még úton van hozzájuk de visszautalják az összeget ha megadom a bankszámlaszámomat, így a válaszlevélben meg is adom a bankszámlaszámomat
* 3 nap eltelik
* Most itt tartok
Ha hamarosan nem utalják vissza az összeget akkor feljelentem a rendőrségen ezt a minden kritikán aluli bandát.
Teljes átverés a www.lealkudtuk.hu oldal és a vatera segítségével.
Ha idegeskedni akarsz és telefonálgatni, akkor hajrá, de én nem tennék próbát. Elég ilyen egy szer, hogy cég meg nincs átverés aztán 2 hónap idegeskedés. Az összeg és a pofátlanság miatt, hogy így rászedik az embert.
CSALÓK
Vicces, hogy ezen a heten visszakaptam az osszeget amennyiert anno rendeltem. Igaz, hogy bo fel evet kellett varnom ra es raadasul nem is kamatozott kozben de azert ez is vmi :)
Mellesleg a kommentem utan nem sokkal feljelentettem Drexler Andrast a rendorsegen aki mint kiderult saros tobb ugyben is. Lehet, hogy nem akart sitkora jutni azert csengetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!