Hogy lehetne tiltani a netet a gépemről, hogy csak én tudjam azt megnyittani? Van ilyen lehetőség?
Segítség kellene mert az a baj,hogy az apám állandóan játszik rajta (netről való online játékokon) és nem hiszi el,hogy nem tesz jót a gépnek mert totál lelassult azóta.
Meg töltöget is le hozzá ki tudja miket..szóval zárolni szeretném a netet. Valami olyan megoldás érdekelne, hogy a netet csak én tudjam megnyittani, valamilyen módszerrel. Tudna esetleg segíteni nekem ebben valaki? Köszönöm!
Az Apádat akarod letiltani????
Hova jut ez a világ?!
Lehet mot te letiltod az apád a netről, legközelebb ő az örökségből!
Nem attól lassúl le a gép hogy játszol, hanem attól hogy néha karban kell tartani, kitakarítani a gépet az ideiglenes fájloktól, a sok összegyűlt "szeméttől"!
Használj takarító programokat (pl.: Ccleaner), töredezettségmentesíts
Örülj hogy nem azt kapod a hozzá nem értő szüleidtől, hogy már megint a gép előtt ülsz!
Amúgy meg "nem tesz jót a gépnek" ez egy baromság, tehát még jó hogy nem ad igazat!
Tanuld meg használni a gépet és utána korlátozzgass!!!!
pl. Internet Lock
...egy jelszó alapú Internet hozzáférést szabályozó program.
* Netes oldalak letiltása
* Jelszavas védelem
* Engedélyezhető egy vagy több oldal, amíg a többi letiltható
* Az összes internetes program védelmére is használható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!