Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A különféle blogokon a hozzász...

A különféle blogokon a hozzászólásban (a facebook közösségi modulban) hogy tudok kattintható linket csinálni?

Figyelt kérdés
Szóval ha beírok egy [link] akkor, ha csak simán beírom, nem teszi kattinthatóvá. Hogy lehet megcsinálni, hogy rá lehessen kattintani, ne csak kijelöléssel lehessen behozni?

2013. jan. 29. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:

szöszi,óriási különbség,hogy mit akarsz belinkelni,

-a gépedről egy képet ?

-vagy egy netes oldalt ?

-vagy mit ?

2013. jan. 30. 05:22
 2/5 A kérdező kommentje:

1. nem vagyok szöszi :)

2. szerintem teljesen érthetően magyaráztam el, hogy ha beírok egy HTTP:// kezdetű oldalt. Tehát egy normális internetes oldalnak a linkjét, azt hogy tudom kattinthatóvá tenni. Tehát hogy ne kelljen kijelölni és ctrl+c, ctrl+v-vel bemásolni a böngésző címsorába, hanem hogy van-e erre esetleg valamilyen kód. (Mint pl. némelyik blogban: [url= [link]

Ez lenne a kérdésem, ennél érthetőbben nem tudom megfogalmazni.

2013. jan. 30. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:

" Ez lenne a kérdésem, ennél érthetőbben nem tudom megfogalmazni."

sajnos,

na ,mindegy,ha nem is szőke,de nőci lehetsz,

kattintható linket úgy csinálunk,hogy a böngésző címsorában lévő URL-t bemásoljuk a hozzászólásunkba,

[link]

(erről teszek egy képet,ahol a Kapu oldalt linkelem)

és most ugrik a majom a vízbe, mert:

- vannak olyan netes oldalak amik a http-s kezdetű sorokat automatikusan kék,kattintható linké alakítják,

-és vannak olyan oldalak amik nem alakítják át ,úgy hagyják szövegként ,

[link]

2013. jan. 31. 03:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Ajj :D Pont az én kérdésemet írtad le, csak bővebben. Pont ez a gondom, hogy vannak oldalak, amik nem csinálnak linket egyből, csak simán úgy hagyják. Pl. nemkutya és a hasonló blogok. De ott is van, aki a hozzászólásában tud betenni linket, ami kék és rá lehet kattintani. És ez az én kérdésem. Mert ha csak simán bemásolom a böngésző címsorából a http kezdetű oldalcímet, akkor sima szöveg lesz és nem link.
2013. febr. 1. 16:41
 5/5 anonim válasza:
Na pont ez az a helyzet, amikor a válaszoló a szöszi. :(
2013. márc. 28. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!