Ha valakinek nem ismert email-címe van akkor lehet attól oda vissza levelezni?
Figyelt kérdés
Tehát akinek pl olyan az email-címe , hogy : Tamás.Joska@edyson.hu vagy tamas.joska@fst.com ezekkel lehet levelezni? ha küldök neki egy email-t megkapja ? Mert eddig nem ugy tűnik hogy megkapta volna ...2013. jan. 29. 17:11
1/6 anonim válasza:
ha egy létező e-mail cím (nem kamu) attól függetlenül, hogy Te nem ismered azt a címszolgáltatót, még létezhet.
2/6 anonim válasza:
Az első címmel tuti nem tudsz levelezni, mert az e-mail címek nem tartalmaznak magyar ékezetes karaktereket (á).
De attól h a cím nem publikus még megkaphatja a leveleket.
3/6 A kérdező kommentje:
az ékezetet csak én tettem oda nincs ott valójában csak a @-ac utáni a lényeg se gmail se freemail és a többit nem írom .. de kösz a választ
2013. jan. 29. 17:25
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom mik ezek nekem ezek jöttek ki amikor rákerestem de az első még csak csak de a második...
2013. jan. 29. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!