Ebből lehet wifi-t csinálni? Vagy wifi-s?
Figyelt kérdés
Heló!
Van egy UCP-s zhone 1511 modem-em amiröl megy most a net..
(ez úgy tudom nem tud wifi hálózatot megosztani)
Reggel nézem a telefonomon a wifi-ket és 3-4 másodpercre bejön a modemem-nek a neve... (az a neve amiről mindíg csatlakozni kell a netre mikor bekapcsolom a gépet) Azóta semmi. Ezt teljesen nem értem.. hogy lehet, hogy sugározta a netet??? És akkor most nem..
Most akkor ez wifi-s? Be lehet rajta állítani?
2013. jan. 27. 16:02
1/4 anonim válasza:
Nem tudom milyen neted van, de nézd meg itt: [link]
A UPC azzal a "beteg" ötlettel állt elő, hogy csak bizonyos csomagokhoz van ingyen a wifi, a többi bizony havidíjas.
Ha a router tudna is ilyet, akkor sem tudnád te használni, ha nem fizetsz külön.
De a neten meg lehet keresni a router manualját, az alapján ez nem wifis.
2/4 A kérdező kommentje:
És ha veszek egy wifi-s router-t akkor meg lehet csinálni hogy tudjak telefonrol wifi-zni?
2013. jan. 27. 17:22
4/4 A kérdező kommentje:
akkor jó, köszi
2013. jan. 27. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!