Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon 14 napra letiltottá...

Facebookon 14 napra letiltották az ismerősnek jelöléseimet. De nekem szükségem volna erre a funkcióra, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Mit lehet ilyenkor tenni? 14 napig nem engedi, hogy valakit bejelöljek, de nekem fontos lenne, és annyira szemetek, hogy azoknak akikkel éppen függőben lévő ismerős jelölésem volt még üzenetet se tudok küldeni, pedig fontos lenne :/

Ez már a második alkalom, kb 1 éve volt már ilyen. Mikor van ez, ha túl sok vissza nem igazolt ismerősjelölésem van, vagy ha valaki jelenti, hogy nem ismer mégis bejelöltem? egyébként nem vagyok az a mindenkit össze vissza jelölgető kb 400 ismerősöm van, és vannak akiknek meg 5000, és egyértelműen kamu névvel, nyilván negyedét se ismerik személyesen, miért a normális felhasználókat kell cseszt.enie a facenek? Na de a kérdés az, hogy mit tudok ilyenkor csinálni, mi lehet a gond, hogy letiltott?

2013. jan. 27. 15:06
1 2
 11/18 anonim válasza:
na aztal egyetertek már jo ideje fentvolt egy srac fbn nekem es mindig megakartam kerdezni hogy kiaz aztan ramirt es kiderult hogy a szembe szomszedom es mar nagyon joba vagyunk
2013. febr. 14. 14:54
 12/18 anonim válasza:

Bocs az offért, de látom friss a kérdés ezért nem írnék újat.

Ma regisztráltam, valós profillal. Bejelöltem 5 embert ismerősnek, a hatodikat már nem engedte. Kiírta, hogy "igazoljam" magam telefonszám megadásával smsben. Megtörtént. Az 5 emberből 4 órákon belül igazolt vissza. De azóta sem tudok új embert jelölni. Azt írja ki, hogy csak olyanokat jelöljek meg akiket ismerek. Na de hát pont azt csinálnám . Nem ír időt, vagy letiltást, semmit. Várjak, oké, de meddig?

2013. febr. 20. 15:59
 13/18 anonim ***** válasza:

Egy ember visszautasított.

Kezdésnek ne kezdj el mindenkit bejelölni, hagyd hogy ők jelöljenek be, különben új fiókot kell regelned.

2013. febr. 20. 16:06
 14/18 anonim válasza:
Minden esetre remek kezdés... :-) meg tudom nézni valahol, meddig tart? Vagy automatikusan 7 nap ?
2013. febr. 20. 16:10
 15/18 anonim válasza:
De egyébként kizárt,hogy az 5. ember visszautasított. Szinte napi kapcsolatban vagyunk. Nem értem a dolgot...
2013. febr. 20. 16:14
 16/18 anonim ***** válasza:

A feljövő üzenetben kiírja hogy mennyi van hátra.

Ha egyszer írta még csak ki akkor az csak figyelmeztetés, hogy ne jelölgess, másodszorra már leültet egy időre, főleg mert új vagy :D

Magyarul: A szabályzat és a felh. feltételek nem egy prospektus amit unalomból írtak.

2013. febr. 20. 16:15
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem biztos, de ha nem jelöl vissza ugyan úgy, illetve az első 24 órában elkapkodod a dolgot és csak jelölgetsz akkor előjön ez az automatikus tiltás.

Szabályzatot és a felhasználási feltételeket tessék elolvasni, főleg ami a jelölésekre és tiltásokra vonatkozik!!!!

Nem hepajkodunk!!!

2013. febr. 20. 16:17
 18/18 anonim válasza:
Megértelek, ugyanígy jártam - csak engem 7 napra tiltottak le. SENKI OLYAT nem jelöltem, akit nem ismerek személyesen is! Igaz, hosszú ideje nem jelöltek vissza -szerintem ritkán tévednek a fb-ra, és az is lehet, hogy valaki szándékosan bosszantani akart (ha névtelenül tehet ilyet valaki, és kellő rosszindulat van benne, meg is teszi). Azért szomorú, mert én pedig elfogadtam még olyannak a jelölését is, akit egyszer láttam életemben...
2014. márc. 19. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!