Miért nem jó a net? (SOS FONTOS LENT A TÖBBI)
Figyelt kérdés
Van netem csatlakozik minden feltettem rá 2 nappal ezelőtt a win 7 et egy napig jó volt lelassult és nem jó megint tp linkes adó vevöm van ma feltettem rá a Vistát ugyanaz másik gépen meg jó amin a kábeles net van és arrol van az enyémre meg osztva mi lehet a gond?2013. jan. 26. 21:02
1/7 anonim válasza:
Mért csak ennyire igénytelenül sikerül kiírni a kérdést? Ha érteném mit akarsz elhabogni tán tudnék segíteni!:S
2/7 A kérdező kommentje:
Mert ideges vagyok nagyon Szóval van két gép Az egyiken van kábeles net meg egy Belkin router van az én gépem amire tp linkes adó vevö van és igy van megoszva az én gépemre a net és kb 2 hete kezdődött mikor neteztem egyre lasabb volt aztán ujra raktam és ugyanaz kiirja hogy csatlakoztatva felmegyek facebookra betölti a belépésig be irom jelszót és kiirja nem tudja megjeleniteni és lekapcsolodik
2013. jan. 26. 21:12
3/7 anonim válasza:
Próbáld meg egy wifis telefonnal vagy valamilyen más wifis eszközzel, hogy jelentkezik-e ugyanez a hibajelenség. Ha nem, akkor a laptopodban rossz az az adóvevő, ha igen akkor pedig a router szorul cserére.
4/7 A kérdező kommentje:
Telóval sem jó
2013. jan. 26. 21:21
5/7 anonim válasza:
Akkor a routerrel van valami gebasz.
6/7 A kérdező kommentje:
De mi átnéztem mindent ip cim mindent jelszó mindent
2013. jan. 26. 21:23
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor mi a baja? A másik gép azt irja hogy Csatlakoztatva de még se jó
2013. jan. 26. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!