Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van mindenki ennyire...

Miért van mindenki ennyire megőrülve a Facebook-ért?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok regisztrálva, de ismerőseim állandóan mondogatják, hogy nekem is kéne egy. Engem egyáltalán nem vonz. Ami még idegesítő, hogy fősulira járok, és van nem egy olyan tanárom, aki mondta vegyük fel ismerősnek, mert az ottani csoportba rakja fel az anyagot. Na ezen végképp kiakadtam. Úgy gondoltam, ennél kulturáltabbak a tanult emberek.
2013. jan. 26. 18:02
 1/3 anonim válasza:

Itt veled van a gond szerintem, a Facebook egyáltalán nem kultúráltság kérdése.

Nálunk is ez van és nagyon is jó, mert a csoportban megosztja xy anyagot, mindenki láthatja, hozzászólhat, jól terjed ez által az információ.

2013. jan. 26. 18:09
 2/3 eNerdzsy ***** válasza:

Nincs mindenki megőrülve érte - személyes tapasztalat.

A tanárod nem teheti meg, hogy csak ott tegye elérhetővé az anyagot.

Nincs az alkotmányban, hogy mindenkinek internetje és facebook regisztrációja kell legyen. ;-)

Ha nem érdekel, hagyd a fenébe.

2013. jan. 26. 18:12
 3/3 anonim válasza:
nekünk is az egyik tanár fb-ra rakja fel az anyagot. így sokkal egyszerűbb:) meg olcsóbb. nem kell nyomtatni
2013. jan. 27. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!