Mit jelentsen ez?
Az alábbi linken ezt írja ki nekem az indavideo:
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Q4r5DkFXAXMJ:indavideo.hu/hibabejelento+mi%C3%A9rt+akadozik+az+indavideo&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
Helló, idegen!
Az internet szerint (a szolgáltatód által bérelt vonalak IP-tartománya alapján) külföldön tartózkodsz.
A külföldi sávszélességünk a töredéke a belföldinek. Ha szerinted mégis Magyarországon vagy, ezt egyrészt jelezd nekünk (a lenti szöveges mezőben), másrészt jelezd bátran az internetszolgáltatódnak is, hogy jobban örülnél, ha belföldi lakosnak látszanál. A Indavideó Film (jogi okokból) és az erotikus tartalom egyáltalán nem érhető el külföldről.
Laptoptól(win7) írok,most lett újratelepítve.A netet úgy állítottam be,hogy csak egyszerűen felcsatlakoztam a wifinkre,beírtam,hogy otthoni hálózat,és csak én vagyok jelenleg az otthoni csoportomban.Van egy asztali gépünk,azon van a modem,meg hozzá az elosztónk,mert nem csak az én laptopom,hanem egy másik is a háztartásunkban így kapja a netet.De idáig nem írt ki ilyet az indavideo,hogy én külföldi IP-pel rendelkeznék...Sőt,ez a laptop nem is járt külföldön,tudtom szerint.Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!