Peet93 kérdése:
Hogy lehet az, hogy még egy két évvel ezelőtt, amikor Vista vagy XP oprendszer futott a gépemen, a hálózatnál, nem csak a saját két gépemet láttam, hanem más számítógépeket is?
Figyelt kérdés
Csatlakozni nem tudtam rájuk, mert kért felhaszlónevet és jelszót, mindenesetre érdekelne, ez hogyan lehetséges? (tudni kell hogy diginetem van és társasházról van szó) Én arra gondolok, hogy a lépcsőházi switchre csatlakoztatott gépeket láthattam. Most pár évvel késöbb Windows 7-es rendszeren már nem látom, csak a saját gépeimet.2013. jan. 25. 18:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!