Tudom gáz kérdés de Facebook-on mi alapján rakja ki az idővonalamon az ismerőseim közül 6-ot a kis kockákba?
Figyelt kérdés
hallottam olyat is h a felső 3 akivel sokat írok vagy nézegetem alul pedig akik az én adatlapomat nézegetik :O :D2013. jan. 23. 17:58
2/3 anonim válasza:
Ez nem igaz, teszteltem, tesómnál ott vilogott barátnőm, kérdeztem mikor nézte meg utoljára?Azt mondta,hogy kb fél-1 éve, és több mint 15 percig ott villogott, nekem is van egy srác, aki ott villog folyton, mindennap de nem gondolnám,hogy nézegetne:).Mi oka lenne?
3/3 A kérdező kommentje:
köszii én sem hiszem ezt csak mesélte egyik bnőm :D csak azért megkérdeztem hátha van vmi több a véletlenszerűségen túl... :P de tényleg szinte érzem h ezt kiírtam és egyszerűen butulok ahogy visszaolvasom a kérdést :D
2013. jan. 23. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!