Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook csak nálam változtatt...

Facebook csak nálam változtatta meg a megjelenést?

Figyelt kérdés
Minap történt, hogy bejelentkezek facebookra és nem a meszokott látvány fogad. A jobb oldali 2 részre osztott panel (felül ismerősök tevékenysége, alul chat) nem úgy állt ahogy én azt szeretem. Mióta megjelent ez az üzemmód azóta nálam úgy volt, hogy az elválasztó vonalat teljesen fölig húztam, tehát a tevékenységekből látszott kb 1 teljes és egy fél, chatpartner viszont vagy 20. A minapi történtek következtében viszont, az elválasztó szinte lent van úgy hogy görgetés nélkül csak 3 chatpartnert látok. Próbáltam húzni az elválasztót de nem lehet, nem aktív. Próbáltam sok böngészőt (Firefox, Chrome, Opera, és még elkeseredésben IE is) de ugyanez a helyzet. Engem ez meglehetősen idegesít és zavar. Amennyiben van még valaki aki igy járt, és esetleg tud is valami megoldást, megköszönném ha megosztaná velem :D Bocs hogy hosszú volt a szövegem :)

2013. jan. 22. 23:55
 1/1 anonim válasza:
Ez engem is nagyon érdekelne, mert már mindenhogy próbáltam változtatni rajta, de sehol sem tudtam.
2013. jan. 28. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!