Nem jegyzi meg a Firefox az előzményeket, pedig be van állíva, hogy megjegyezze, miért? Hogyan tudnám visszaállítani?
Föltelepítettem egy Gmail Notifier nevű programot, amivel jött egy új toolbar és egy új kereső is. A toolbart és a keresőt eltávolítottam, de azóta a Firefox nem jegyzi meg az előzményeket, hanem mindig egyetlenegy lappal, a kezdőlappal indul. Ráadásul, ha új lapot nyitok, akkor nem a kezdőlap jön be, hanem eg yolyan lap, ahol választhatok a legutóbb használt oldalak közül. Pedig ott is az van beállítva, hogy új lapnyitás>kezdőlap.
A spybotnak is baja van, sokszor el sem tudom távolítani a figyelmeztető ablakot, akármire is kattintok.
Nem nagyon értek a számítógéphez, szóval, lehet, hogy valami hülyeséget csináltam.
Végül, ez kicsit más, de újabban a Facebookon van egy felugró ablak, a az "Important Upgrades - Social Extras". Tulajdonképpen minden belépésnél, és az oldalon tartózkodásnál is ötpercenként megjelenik. Ettől is meg akarok szabadulni.
Távolítsd el a Firefoxot, és telepítsd újra teljesen. Persze jelszavaid jegyezd meg, írd ki papírra. Könyvjelzőid is ments le, majd töltsd be.
Ezek a toolbarok és hozományaik, makacs dolgok szoktak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!