Facebook-on ha felteszek egy borítóképet az egyből nyilvános lesz, mindenki láthatja, így bárki aki nem ismerősöm, az hozzászólhat a képhez?
Figyelt kérdés
mivel nyilvános.
de én azt akarom, hogy csak az ismerőseim szólhassanak hozzá a borítóképhez.
ez lehetséges?
2013. jan. 21. 13:27
1/4 anonim válasza:
profilodon a kis fogaskerék bejelölöd hogy csak az ismerősők láthassanak akor ez vonatkozik a képekre és üzenetekre is de miért nem a fészbukkon kérded??
2/4 A kérdező kommentje:
néztem,
és nem lehet a borítóképet ,hogy csak ismerősök láthassák.
mert az automatikusan nyilvános lesz.
az nem is baj,hogy látják, csak akik nem az ismerőseim , ők ne szólhassank hozzá a képhez.
2013. jan. 21. 13:32
4/4 A kérdező kommentje:
hogy és mit?
a profilképet azt tudom hogy kell, és a bejegyzéseket is, de a borítóképeknél nem látok semmit sem, hogy csak ismerősök szólhatnak hozzá a képhez. nekem ez lenne a lényeg. nem érdekel ha nyilvános látják, csak hozzászólást ne tudjanak írni olyanok,akik nem ismerősök.
2013. jan. 21. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!