Miért lép ki az ismerősöm a chat-ről?
Figyelt kérdés
Ha beszélget(nénk) (lányról van szó), akkor meg sem várja, amíg leírom, (nem vagyok lassú író), egyből kilép a chatről, még az sem mutatja ki a chat, hogy látta az írásomat. De ez nem mindíg van így.
Ilyenkor mással is beszélget közben?
Mert kb: 15-20 perc múlva megnézi, mit írtam. Vagyis visszalép a chat-re.
Ez így nem gyors szóváltás. Vagy csak egyszerűen nem érdeklem. Csak így faképnél hagyni az embert.
2013. jan. 21. 11:53
1/14 anonim válasza:
Kedves bubuka a lány nem kedvel
2/14 A kérdező kommentje:
Azt én is vettem észre. Mert a régi barátja után vágyakozik.
2013. jan. 21. 12:11
3/14 anonim válasza:
Szóval hódítási szándékod van? :))
4/14 anonim válasza:
lehetősségek:szar a gépje,lassú a netje,baszakodik a facebookja (vagy a tied is,akkor nem kapja meg pedig elküldted) esetleg simán kilép a beszélgetésből.
5/14 A kérdező kommentje:
Szóval hódítási szándékod van? :))
Igen. Bár más fiú érdekelné.
2013. jan. 21. 14:34
6/14 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy az utca végében lakik, ahol én is lakom.
2013. jan. 21. 14:55
7/14 Golan Trevize válasza:
Szerintem ezt tőle kellene megkérdezned.
8/14 A kérdező kommentje:
Nem, mert látom, hogy nem jövök be neki, és egy másik fiú tetszik neki. Ezért inkább hagyom. Nem akarom, hogy megharagudjon.
2013. jan. 21. 15:08
9/14 A kérdező kommentje:
Egyébként is, még csak 2 napja beszélünk chat-en, de az sem volt sok.
2013. jan. 21. 15:09
10/14 anonim válasza:
Egy jó tanács ne erőltesd ne köszöngess neki állandóan azt a csajok utálják !! ne lájkold a képeit ne dicsérd agyon !
Csináld azt hogy téged más csaj érdekel vagyis játszad meg és őt mint barátot kedveled:))
A csajok szeretik a trófeákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!