Ps3 segítség? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
megvolt fifa 12 pc-re usb-s netem volt akkoris csak nemvolt hozzá router és a tűzfal status piros volt ami a legrosszabb most ps3-n megvan a fifa 13 csak mostmár van routerem és azt olvastam h az ip,n valahogy megkell nyitni más portokat,annyit cseszekedek vele de nemsikerül sehogyse ......arra gondoltam hogy azért mert USB netem van,vagy tévedek? még ígyis lehetne ps-en legalább 2es a NAT? Kérem segítsenek :) remélem érthető voltam :)2013. jan. 20. 22:57
1/2 anonim válasza:
Azt mondod mobil internettel akarsz ps3on játszani? Tugd be a faliba és ugy nem kell szórakoznod. Ha nem segitettem szolj.
2/2 A kérdező kommentje:
írtam privit:)
2013. jan. 22. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!