Van olyan oldal a neten ahova jelenteni lehet a gyanús oldalakat?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 08:32
2/11 A kérdező kommentje:
És lennél kedves elárulni melyik az?
2009. szept. 2. 14:40
3/11 anonim válasza:
én momentán több 1000 gyanus oldalt tudnák felsorolni
de engem is érdekelne !!!!!!!
4/11 anonim válasza:
hali!
erre bukkantam, remélem segít. Itt elméletileg lehet küldeni panaszlevelet valamilyen internetes szervnek.
Hogy most ez a Google biztonsági rendszeréhez megy-e azt nem tudom, de érdemes megpróbálni, ha tényleg érdekel a dolog.
5/11 anonim válasza:
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Momentán nekem 1 oldal van amit jelentenék. 4 e-mailt kaptak tőlük néhány napja,a levél alján ott volt,hogy kattints ide ha leakarod mondani a hírlevelet. Rákattintottam de a keresett oldal nem található. Gondoltam belépek az oldalra és onnan írok nekik. Beléptem,megkerestem a címüket,ebben a másodpercben leállt a gép,majd alig bírt elindulni. Aztán a nod csak úgy dobálta ki a riasztási ablakokat. Trójai... :@
2009. szept. 2. 20:21
7/11 anonim válasza:
Firefox a böngésződ? Akkor nézd meg a Menűben: Sugó/Hibás webhely bejelentése, illetve Hamisított webhely bejelentése.
8/11 anonim válasza:
Ma este a Gmail belépőoldalával (!) fagyott a Firefox. A tűzfal blokkolta a kapcsolatot, lezárta a portot. Nem jutott be a dög. Hamisított oldal, jóféle féreggel vagy trójaival. ESS 3.0 van a gépemen.
9/11 A kérdező kommentje:
Firefox van,de kitöröltem a leveleket. Ha legközelebb kapok,megnézem amit írtál. :) Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 2. 22:25
10/11 anonim válasza:
Ez volt a Mozilla Firefox baja: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!