Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnam ujra hasznalni...

Hogyan tudnam ujra hasznalni azt a weboldalt ahonnan felfuggesztettek a regisztraciomat egy kis szabalysertes miatt?

Figyelt kérdés
Probaltam ip cim cserelo progival es proxy szervereken keresztul is belepni de nem jon be az oldal. Kiirja hogy account suspended. Mit lehete meg megprobalni? Hogyan lehetne oket kijatszani?Egyebkent digi kabel netem van.
2013. jan. 20. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:

A userneved van tiltva, nem az IP-d...

Amúgy ha leírod, hogy milyen weboldal szolgáltató, akkor talán többet tudunk mondani.

De ezzel szerintem nem igen lehet mit csinálni. Regisztrálj új accountot, és tartsd be a szabályokat.

2013. jan. 20. 22:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Az a gond hogy sehogy se jön be az oldal, csak azt írja ki hogy suspected. Nem csak nem tudok belépni de be sem töltődik. Nem értem hogy "áll IP-ről miért nem engedi.

Eddig azt hittem hogy IP-met tiltják le, de úgy látszik nem. Szerinted milyen módszert használhatnak a letiltásra? Egy profi hacker biztos tudna erre tuti megoldást hogy hogyan lehet ezt kijátszani:)Sajnos én nem vagyok hacker. Jó lenne ha működne mert pénzkeresésre használtam. Összejött napi 30 cent vele.

A weboldal neve: gallery-dump.info

2013. jan. 21. 08:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Egyébként igazad van, vannak olyan oldalak ahol az usernevet tiltják le. Ott nem volt semmi gondom. Csak új usernév és új email cím kell és mehet tovább az egész. Sajnos a gallery-nál fejlettebb módszert használnak.
2013. jan. 21. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!