Amiket letöltök a torrent. Eval.hu oldalról mivel kell megnyitni?
Figyelt kérdés
KAptam egy linket, hogy innen le tudom tölteni amit épp kértem és rákattintottam és kijött egy ablak h az explorer letiltotta stb.Elkezdtem letölteni a fájl-t vagyis kijött hogy "mentés" meg hog "megnyitás".Mindkettőt megpróbáltam és megkérdezte, hogy mivel akarom lejátszani.Mindent kipróbáltam ami a gépemen van de egyik se jó.
Ezt csak azért írtam le, hogy akkor végülis gondolom itt szúrtam el valamit, de mit?
Segítség!!
Köszönöm szépen!
2009. aug. 31. 00:12
1/2 anonim válasza:
itt megtalálod a legismertebb programot:
(a torrent fájlok nem a letöltendőt tartalmazzák (mit pl. a *.zip) hanem a letöltéshez szükséges adatokat )
2/2 A kérdező kommentje:
Hát akkor én hanyagolom ezt a torretezés dolgot:D:D
és köszönöm szépen
2009. szept. 1. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!