Le tudom nyomozni annak az IP címét aki facebookon ír nekem üzenetet?
Figyelt kérdés
van 1 "titkos hódolóm" és mindig lehetetlen luxushelyeket ír ki tartózkodási helynek én pedig kíváncsi vagyok hol is lakik valójában ha már nem árulja el :)2013. jan. 20. 18:17
2/8 anonim válasza:
nem
Amúgy szerintem annál, hogy kamuhelyeket jelöl valaki, annál csak az a szánalmasabb, ha kamuképeket rak ki.
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Akkor nem fogom meg tudni hol lakik ez a bohókás úr? :(
2013. jan. 20. 18:25
4/8 anonim válasza:
és az ip címmel mit kezdenél egyébként is?
5/8 A kérdező kommentje:
mert akkor tudnám, hogy csak a barátok szivatnak-e :)
2013. jan. 20. 18:50
6/8 anonim válasza:
Ez sajnos nem kideríthető. Ezt csak bíróság útján lehet bűncselekménnyel kapcsolatban kideríteni, de itt erről ugye szó sincs...
7/8 A kérdező kommentje:
persze hogy nincs :D csak nem tudom hogy valakinek bejövök vagy csak a barátok ökörködnek? (szoktunk viccelődni így egymással)
2013. jan. 20. 18:55
8/8 anonim válasza:
"mert akkor tudnám, hogy csak a barátok szivatnak-e :)"
egy ip-ből? hogy? ilyet én is szeretnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!